Официално: Уест Хем удължи договора на ключов футболист


Официално: Уест Хем удължи договора на ключов футболист
Снимка: Getty Images

816 0

Уест Хем официално обяви, че си връща вратаря Лукаш Фабиански, който удължава договора си до 2023-а година. 37-годишният поляк реши да остане за пети сезон в Лондон, след като реши да се оттегли от футбола, но е променил своето решение.

Фабиански е титулярен страж за „чуковете“ след преминаването си от Суонси Сити през 2018-а година, като вече има 138 мача, а 37 от тях са в изминалия сезон в Премиър лийг.

Говорейки за клубната телевизия, Фабиански каза: „Определено съм много щастлив, че оставам тук още година. Развълнуван съм и нямам търпение да видим какво ни предстои. Начинът, по който клубът се развива, е впечатляващ и си личи, че има потенциал. Струва си да бъда част от този проект“, каза той пред сайта на отбора.

„Виждам каква е комуникацията с феновете и как отборът работи с медиите – всичко е на топ ниво. Смятам, че ще бъдем интересни и ще бъдем сред най-големите в страната, така че за мен е чест да остана още една година“, каза още той.

Сега за Фабиански остава да се конкурира с Алфонс Ареола за титулярното място под рамката, след като французинът подписа постоянен договор в края на миналия месец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички