Официално: Педро е играч на Челси


Официално: Педро е играч на Челси
Снимка: Gulliver/Getty Images

1255 0

Шампионът на Англия Челси финализира трансфера на Педро Родригес от Барселона, след като двата клуба анонсираха сделката в днешния следобед. 

28-годишното крило вчера изкара медицински прегледи и оставаше само формално да подпише своя контракт. От клуба не разкриха какъв е срокът на договора, но в Испания и на Острова информират, че Педро остава на "Стамфорд Бридж" в следващите три години. 

"Щастлив съм, че съм тук. Нямам търпение да започне предизвикателството ми в Челси, искам да печеля трофеи. Благодаря на клуба и на феновете за възможността да облека синята фланелка", сподели Педро пред официалния сайт на шампионите.

"Барселона и Челси постигнаха споразумение за трансфера на Педро Родригес, който се оценява на 30 милиона евро. Ние, от Барселона искаме да благодарим на Педро за професионализма и за отдадеността му към клуба, а също му желаем и всичко най-добро в новия му отбор", потвърдиха и от официалния сайт на каталунците. 

Сделката е на стойност 28+2 милиона евро, като Педро е най-скъпото лятно попълнение на Челси. Очаква се до края на трансферния прозорец лондончани да продължат да бъдат активни, след като почнаха сезона във Висшата лига с равенство и загуба.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички