Официално: Джо Харт ще играе в Уест Хям


Официално: Джо Харт ще играе в Уест Хям
Снимка: Guliver/GettyImages

1756 0

Английският национален вратар Джо Харт официално е играч на Уест Хям, след като премина успешно медицинските изследвания. 30-годишният страж ще бъде преотстъпен от Манчестър Сити за новия сезон срещу 2 милиона паунда, като лондончани имат опция за откупуване през следващото лято.

Годишната заплата на Харт в Уест Хям ще бъде 4.5 милиона паунда, с което той става най-скъпоплатеният играч на отбора. Харт се завръща във Висшата лига, след като изкара миналия сезон под наем в Торино. Той допусна 64 гола в 38 мача и записа едва шест "сухи" мрежи на вратата на италианците.

"Изключително щастлив и горд съм да бъда част от този невероятен клуб. Благодаря на всички замесени, които се постараха това да стане факт. Ще давам максимума от себе си на терена за Уест Хям.

Също така искам да пожелая успех на Манчестър Сити, но най-вече да благодаря на феновете на отбора. Вашата нестихваща подкрепа и лоялност означава всичко за мен и моите чувства към вас няма да се променят никога. Сега обаче гледам напред и съм изключително развълнуван за бъдещето си в Уест Хям", написа Харт в личния си профил в Instagram. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички