Официално: Джак Уилшър напуска Арсенал


Официално: Джак Уилшър напуска Арсенал
Снимка: Gulliver/GettyImages

1214 0

Халфът на Арсенал Джак Уилшър обяви официално, че ще напусне клуба. Чрез профила си в социалните мрежи 26-годишният полузащитник, който прекара 17 години при „топчиите“, разкри, че няма да поднови контракта си, който изтича в края на месеца.

"Мога да потвърдя, че ще напусна Арсенал, след като договорът ми изтече. Стигнах до това решение след срещите, които проведох с ръководството на клуба, както и с новия мениджър Унай Емери. Усетих, че нямам особено голям избор и че трябва да взема това решение по чисто футболни причини", коментира Уилшър.

"Както бе многократно писано в пресата – в последните месеци аз и моите представители водехме преговори с клуба, за да удължа контракта си и да остана на Емирейтс. Моето желание по време на преговорите бе да остана в Арсенал. Тук съм от 17 години и винаги съм се чувствал като част от клуба. Затова дори се съгласих да намаля финансовите си претенции. Въпреки това, по време на срещата ми с мениджъра, ми бе обяснено ясно, че освен намалените финансови параметри, значително ще бъде редуцирано и игровото ми време на терена“, допълни бившият английски национал, който записа 125 мача за първия отбор на „топчиите“ от дебюта му през 2008.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички