Официално: Бившият мениджър на Реал Мадрид - Хулен Лопетеги, пое Уест Хем


Официално: Бившият мениджър на Реал Мадрид - Хулен Лопетеги, пое Уест Хем
Снимка: Getty Images

1468 0

Английският Уест Хем обяви официално на своя уебсайт и в социалните си мрежи, че новият мениджър на тима ще бъде Хулен Лопетеги!

Хулен Лопетеги наследява Дейвид Мойс

Спекулациите относно испанският специалист започнаха още през пролетта на 2024 година. Сега той ще започне работа скоро и ще наследи бившия наставник на тима Дейвид Мойс.

Още: Тотнъм казва "сбогом" на 8 футболисти, един от тях се насочва към Милан?

Бившият треньор на националния отбор на Испания, Порто, Реал Мадрид, Севиля и Уулвърхемптън ще започне официално работа с "чуковете" на 1 юли.

Лопетеги е новият треньор на Уест Хем

Лопетеги събра впечатляваща треньорска автобиография през последните две десетилетия, извеждайки Севиля до трофея в Лига Европа и отборите на U21 и U19 на Испания до успех в Европейското първенство. Той е широко уважаван заради своята ясна футболна философия.

"Чувствам, че имаме фантастична платформа. Мисля, че последните няколко години бяха много добри години да имаме тази база, разбира се, но моята амбиция като треньор е винаги да бъда все по-добър и по-добър, да постигам повече и по-големи цели и да насърчавам и подобрявам играчите", споделя Лопетеги за клубния сайт.

Още: Разказ от първо лице колко строг е новият менижър на Ливърпул Арне Слот: Какво прави при сбъркан пас на тренировка?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички