Официално: Арсенал представи новото си попълнение (СНИМКИ)


Официално: Арсенал представи новото си попълнение (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

2587 0

Тимът на Арсенал представи официално новото си попълнение Денис Суарес. Това е първият трансфер на "артилеристите" през зимата, като играчът преминава в Лондон под наем до края на сезона. Медиите на Острова твърдят, че в договора е залегнала и откупваща клауза на стойност 20 млн. паунда.

Според наема на играча Барселона ще получи 2,5 млн. евро, като английският клуб ще плаща и заплатата му. 25-годишният футболист имаше също така оферти от Реал Бетис и Севиля. Денис Суарес е бивш играч на Севиля, а именно там той работи под ръководството на настоящия треньор на Арсенал - Унай Емери.

"Много сме щастливи, че Денис Суарес идва при нас. Той е футболист, когото познавам много добре, тъй като работихме заедно в Севиля. Той ще ни донесе качество и много вариативност в атакуващ план, така че ще ни помогне много", заяви Емери.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Манчестър Юнайтед ще чака до лятото преди да привлече един от най-големите таланти в Европа. Повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички