Официално: Арсен Венгер преподписа с любимия Арсенал


Официално: Арсен Венгер преподписа с любимия Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1359 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер ще води тима и през следващите две години, след като подписа нов договор с клуба, потвърдиха официално "артилеристите".

Още вчера новината бе разпространена от медиите на Острова, но днес тя бе потвърдена от лондончани. До новия контракт се е стигнало след разговори между Венгер, собственикът Стан Крьонке и изпълнителния директор и съсобственик Иван Газидис.

По този начин се слага край на продължилите месеци спекулации относно бъдещето на френския специалист.

В началото на годината той бе под сериозно напрежение, след като в рамките на няколко седмици Арсенал изгуби шансове да се бори за титлата във Висшата лига и бе отстранен на 1/8-финалите на Шампионска лига с унизителното 2:10. "Артилеристите" завършиха извън топ 4 в първенството за първи път под ръководството на Венгер, но той успя да завърши кампанията позитивно, печелейки ФА Къп с победа над Челси във финала на турнира.

В крайна сметка собствениците са решили да предложат нов договор на Венгер и той ще продължи да води тима, въпреки призивите на феновете да бъде сменен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички