Очаквайте много голове в дербито Манчестър Сити - Ливърпул


Очаквайте много голове в дербито Манчестър Сити - Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1240 0

Със сигурност това ще бъде равностоен и интересен двубой между два много класни отбора. Именно между тези два тима се водеше ожесточена битка за титлата през изминалия сезон. "Гражданите" показаха по-добра издържливост и мобилизация и в самия край на кампанията вдигнаха трофея.

Три от последните пет директни мача между тези два отбора не са излъчвали победител, а освен това двата тима са си разменяли и по една убедителна победа.

Гражданите стартираха сезона с трудна победа като гост на Нюкасъл. Ливърпул от своя страна също имаше трудности в спечелването на трите точки като домакин на Саутхямптън. За Сити се очаква този път, за разлика от първия мач да започне Серхио Агуеро, който направи страхотно включване с гол срещу свраките.

Неприятностите за домакините са свързани с контузията на Негредо, който е извън групата за двубоя, но всички други играчи са на разположение на Мануел Пелегрини. Изключение прави новото попълнение Елаким Мангала, чието физическо състояние все още не му позволява да се включи в игра.

При гостите също проблемите не липсват, като Брендън Роджърс няма да разчита на Лалана, Агер и Фланаган, които са с контузии и останаха извън основната група.

Прогноза: Манчестър Сити - Ливърпул над 2.5 гола

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички