Обрати, шест гола и трудна победа за Челси над Уотфорд (ВИДЕО)


Обрати, шест гола и трудна победа за Челси над Уотфорд (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1164 0

Отборът на Челси постигна изключително трудна победа в мач от 9-я кръг на Висшата лига. "Сините" от Лондон се наложиха над Уотфорд с 4:2 на "Стамфорд Бридж", като по този начин изпревариха "стършелите" в класирането. Челси вече има в актива си 16 точки, а гостите останаха с 15.

Още в 12' домакините откриха след прекрасно изпълнение на Педро. Бившият играч на Барселона получи топката след късо изпълнение на корнер и с удар по диагонала я прати неспасяемо във вратата на Гомес.

В края на първата част обаче Уотфорд изравни. Абдоулае Дукура се възполсва от грешка в защитата на "сините" и с удар от близко матира Куртоа за 1:1. В 50' Ричарлисон направи страхотен пробив от ляво, а пасът му в наказателното поле остави Перейра очи в очи със стража на домакините и "стършелите" сътвориха обрат.

В рамките на 16', между 71' и 87, играчите на Антонио Конте обърнаха развоя на срещата. Първо появилият се като резерва Миши Батшуай се възползва добре от подаване на Педро, за да изравни, а в заключителните минути Сесар Аспиликуета донесе трудната победа за домакините.

В добавеното време на срещата Батшуай реши всичко с втория си гол за деня.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички