Обявиха приоритета на Лестър след фантастичното представяне в Шампионска лига


Обявиха приоритета на Лестър след фантастичното представяне в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

989 0

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери обяви Шампионска лига като приоритет, след като сезонът в английската Висша лига не се развива по план за действащия шампион.

Във вторник вечер "лисиците" си гарантираха статут на поставени в жребия за осминафиналите в най-комерсиалния клубен турнир, след като стигнаха до трудна победа с 2:1 над Брюж у дома. Така Шампионска лига се превръща в приоритет за Лестър през сезона.

"Много съм щастлив за всички в клуба - за президента, за футболистите и за всичките ни фенове. Ние изживявавме поредната приказка. Не знам докъде ще стигнем, но съм наистина развълнуван!", каза Раниери след срещата. 

"Започнахме мача добре и пресирахме съперника. Успяхме да вкараме два гола и държахме топката в свое владение. След като допуснахме попадение, като че ли загубихме контрола над мача. Може би сега ще трябва повече да се концентрираме върху представянето ни в Шампионска лига. Хубаво е, че спечелихме групата и можем да обърнем внимание и на предстоящите ни двубои в Премиър лийг", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички