Ново попълнение донесе победата на Стоук над Арсенал


Ново попълнение донесе победата на Стоук над Арсенал
Снимка: Getty Images/Gulliver

661 0

Арсенал загуби с 0:1 гостуването си на Стоук във втория кръг на Висшата лига. Единственото попадение реализира дебютантът Хесе Родригес, който бе привлечен от ПСЖ преди няколко дни. Испанецът се разписа в началото на второто полувреме.

Стоук стартира изключително агресивно срещата, а новото попълнение Хесе имаше заслуга за това. Той бе изведен от Флетчър в четвъртата минута, преодоля Мустафи, но Петър Чех излезе и блокира удара му. В 15' и Арсенал отвърна с опасно положение, Бейрин опита от наказателното поле, но защитата на съперника успя да се справи. Арсенал имаше възможност да открие резултата в 28'. Центриране на Йозил намери Рамзи, но Бътланд успя да блокира удара. Стоук отговори с удар с глава на Шоукрос, който от добра позиция насочи топката неточно.

Стоук успя да поведе в самото начало на втората част. Новото попълнрнир Хесе откри след подаване от Берахино в наказателното поле и с хубав удар прати топката покрай Чех.

В 72' Лаказет вкара топката в мрежата, но попадението му бе отменено заради засада. Преди това и Йозил опита с удар от наказателното поле, но бе блокиран от защитник. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички