Ново изпитание за Сари: Ето кога и къде да гледаме дербито Челси - Тотнъм


Ново изпитание за Сари: Ето кога и къде да гледаме дербито Челси - Тотнъм
Снимка: Gulliver/GettyImages

1124 0

Висшата лига зарадва своите фенове и през седмицата с междинен кръг, а на хоризонта се задава един от големите сблъсъци на Острова - Челси срещу Тотнъм. Лондонското дерби ще се изиграе на "Стамфорд Бридж", а това е поредното тежко изпитание за мениджъра на "сините" Маурицио Сари, чийто треньорски пост е разклатен.

През уикенда Челси допусна поражение от Манчестър Сити на финала за Купата на лигата след изпълнение на дузпи, а това допълнително влоши ситуацията около италианския наставник, за когото все по-усилено се говори, че ще бъде уволнен. Тази вечер "сините" посрещат Тотнъм, които все още са в битката за титлата и със сигурност ще търсят пълния актив от точки.

Двубоят между двата състава започва в точно 22 часа, като ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт 2. За тези от вас, които няма да имат тази възможност, могат да проследят мача Челси - Тотнъм НА ЖИВО в SportLive.bg

Междувременно на юг от Лондон - в Мадрид, ще се изиграе поредното шоу, наречено "Ел Класико". Кога и къде да гледате двубоя между Реал и Барса - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички