Ново безумие - от Китай предложиха 822 хиляди евро седмична заплата на национал


Ново безумие - от Китай предложиха 822 хиляди евро седмична заплата на национал

4738 0

Два китайски отбора са готови да дадат крупни суми, за да привлекат в редиците си звездата на "Манчестър Юнайтед" - Уейн Рууни. Информацията е на британското издание "Мирър".

"Гуанджоу Евъргранде" и "Пекин Гуоан" предлагат мечтани финансови условия на капитана на "червените дяволи", като една от офертите достига над 822 хил. евро седмично, които ще влязат в джоба на Рууни. Само преди няколко дни Оскар премина в Шанхай СИПГ и ще прибира по 400 хиляди евро на седмица.

В момента английския национал взима 352 хил. евро на седмица в "Юнайтед". Той веднъж отказа оферта от отбора на "Пекин Гуоан", който искаше да го привлече през лятото.

През настоящия сезон обаче Рууни все по-често сяда на пейката на "червените дяволи" и тази подробност може да го накара да избере по-високото заплащане в азиатската страна. Договорът му с клуба от Манчестър е до лятото на 2019 г.

Със сигурност обаче Рууни ще продължи да играе за "Юнайтед" и в първите месеци на 2017 г., както и да преследва рекорда на сър Боби Чарлтън за най-много голове за тима, като в момента е само на две попадения от целта си - 250 попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички