Новата звезда на Тотнъм уверено: Целта ни е титлата!


Новата звезда на Тотнъм уверено: Целта ни е титлата!

1345 0

Новото попълнение на Тотнъм Муса Сисоко коментира очакванията си от сезона във Висшата лига. Френският национал, който премина от изпадналия в Чемпиъншип Нюкасъл за около 30 милиона паунда, бе посрещнат на „Уайт Харт Лейн” със сериозни очаквания да помогне на тима в преследването на своите цели.

През изминалия сезон Тотнъм се бори до последно за титлата във Висшата лига, която в крайна сметка бе спечелена от Лестър. Тимът на Маурисио Почетино пък завърши трети.

„Дойдох тук, за да помогна на тима и се надявам да направим един страхотен сезон, който да завършим на върха в класирането, уверено заяви френският национал, цитиран от "Eкспрес".

Тотнъм игра много силно през миналата кампания, като може би единствено в последните 3-4 мача нещата не се получиха добре за тях. В момента обаче клубът е в добра позиция, защото разполага с млади футболисти, които тепърва ще се развиват”, допълни Сисоко.

27-годишният полузащитник, който вече дебютира с екипа на „шпорите”, сподели и защо е избрал да продължи кариерата си именно в тима от Северен Лондон.

„От доста време моето желание бе да играя в Шампионската лига. Затова и дойдох в толкова голям отбор. Горд и щастлив съм със своя избор и се надявам да запишем силен сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички