Нов в Челси вече мисли за напускане на "Стамфорд Бридж"


Нов в Челси вече мисли за напускане на "Стамфорд Бридж"
Снимка: Getty Images/Guliver

2421 0

През лятото тимът на Челси първо се раздели с мениджъра Антонио Конте, а веднага след това назначи Маурицио Сари. Новият специалист на "Стамфорд Бридж" пък не се забави и осъществи първия си трансфер начело на тима, като взе Жоржиньо от бившия си клуб Наполи.

От началото на сезона Жоржиньо е част от тима във всеки един от четирите срещи, като помогна на "сините" да са с пълен актив от 12 точки. Освен това той отбеляза и първия си гол с екипа на шампиона от 2016/2017 година. Халфът обаче разкри, че иска един ден да се върне в Италия.

"Тук в Англия е много по-различно - условия, ритъм на игра, всичко е различно. Всеки знае това, но аз се наслаждавам на престоя си. Харесва ми високото темпо и това, че всеки един играч участва на 100% в срещите на своя отбор. Висшата лига е страхотна, като има някои неща, които трудно мога да обясня. Трябва всеки да ги усети лично за себе си, не може да бъдат разказани. Никога обаче няма да забравя престоя си в Наполи. Серия А е една от най-добрите лиги в света и се надявам един ден да се върна там", заяви Жоржиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички