Нов успех удостовери - Челси е кралят на Лондон


Нов успех удостовери - Челси е кралят на Лондон

1380 0

Челси продължава похода си към титлата във Висшата лига, след като се разправи и с предпоследния в класирането - Куинс Парк Рейнджърс. "Сините" от Лондон се наложиха над съгражданите си с 2:1, а победният гол падна от 11-метров наказателен удар в 75-ата минута. С успеха тимът на Жозе Моуриньо остои на дистанция от 4 точки на втория в класирането - Саутхемптън.

Това бе трето лондонско дерби за тима от "Стамфорд Бридж" в последните му 4 мача и трета победа. Тя удостовери, че именно Челси е кралят на Лондон в този отрязък от сезона.

"Сините" откриха резултата в 32-ата минута, като точен бе Оскар. Фабрегас бе в добра позиция да стреля, но видя бразилския си съотборник и му подаде. Оскар посрещна топката добре и стреля с прецизен шут, който отскочи на разстояние от лявата греда и влетя в мрежата.

КПР успя да се върне в мача в 62-ата минута - Чарли Остин си освободи пространство в наказателното поле и до него стигна пас на Лерой Фер. Остин се прицели в долния десен ъгъл на Куртоа и опъна мрежата му за 1:1.

13 минути по-късно Маурисио Исла извърши груб фаул срещу играч на Челси и реферът Майк Джоунс посочи бялата точка. Зад топката застана Еден Азар, който с удар в долния десен ъгъл донесе победата на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички