Нов удар за Арсенал! Счупване вади Уилшър от игра за 2 месеца


Нов удар за Арсенал! Счупване вади Уилшър от игра за 2 месеца
Снимка: Getty Images / Guliver

1228 0

Проблемите на Джак Уилшър нямат край. Днес английските медии гръмнаха с новината, че контузията на халфа на Арсенал е сериозна и той ще отсъства около два месеца от терените. Става дума за фрактура на крака получена на тренировката в събота.

Първоначално в клуба бяха спокойни, тъй като се смяташе, че проблемът не е сериозен. Арсен Венгер бе обявил, че полузащитникът ще се възстановява няколко дни след лека травма в глезена. Впоследствие срокът бе удължен до 3 седмици, а сега стига до два месеца.

Твърди се, че фрактурата е на фибулата, така че Уилшър ще отсъства поне до октомври. Това е поредният удар върху играча, който пропусна по-голямата част от миналия сезон и сега се надяваше, че ще бъде здрав за старта на новата кампания.

През последните 4 години Уилшър е стартирал само в 48 мача от Висшата лига, като и сега изглежда, че ще трябва да прояви търпение и да се справи с поредния проблем, преди да се върне.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички