Нов спасителен пристан за Диего Коща?


Нов спасителен пристан за Диего Коща?
Снимка: Guliver/GettyImages

1839 0

Диего Коща продължава бойкота си срещу Челси и няма никакво намерение да напуска Бразилия, докато лондончани не го продадат на Атлетико (Мадрид). "Дюшекчиите" обаче не дават исканите 40 милиона паунда за нападателя, като искат цената да бъде намалена двойно, за да се споразумеят с английския шампион.

Патовата ситуация може да бъде разрешена, поне временно, от Евертън. Оказва се, че "карамелите" имат интерес към испанския национал и са готови да го вземат под наем, предлагайки временно решение на казуса между нападателя и Челси

"Разбира се, че е по-добре да имаш играч с дългосрочен договор. Но щом можем да вземем играч от такава класа под наем, тогава защо не?", заяви Куман по повод слуховете, че Коща може да премине на "Гудисън Парк".

Нападателят се оказа ненужен на "Стамфорд Бридж", след като Антонио Конте му съобщи със SMS, че вече няма да се разчита на неговите услуги. Сега обаче лондончани настояват той да се прибере в Лондон и да си върне формата, за да е наличен на същия този мениджър, който го изгони по неуважителен начин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички