Няма Лукаку, няма Мората... няма проблем, Челси има и трети вариант


Няма Лукаку, няма Мората... няма проблем, Челси има и трети вариант
Снимка: Guliver/Getty Images

5361 0

Манчестър Юнайтед официално привлече Ромелу Лукаку у обърка сериозно плановете на Челси. Лондончани веднага се насочиха към Алваро Мората, но от Реал Мадрид са категорични за сумата, която искат за нападателя си - 90 милиона евро.

Дори това обаче няма да се окаже проблем за лондончани, които са готови с трети вариант за своето нападение. Според информация на испанското издание "AS", ръководството на тима ще преговаря и за покупката на Пиер-Емерик Обамеянг от Борусия (Дормтунд). Челси са приготвили 70 милиона евро, което е много близо до исканите 78 от "жълто-черните".

Габонецът има време до края на месеца да си намери нов отбор, в противен случай ще остане в Дортмунд. Това е условието, което ръководството е поставило на своя голмайстор. Той от своя страна има готова сделка с отбор от Китай. Желанието му обаче е да остане в Европа, а Челси се явява последният му вариант за подобен трансфер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички