Няма да повярвате колко струва всеки един от головете на Златан Ибрахимович


Няма да повярвате колко струва всеки един от головете на Златан Ибрахимович

1699 0

Манчестър Юнайтед получи най-добрата версия на Златан Ибрахимович, на която можеше да се надява. Шведският таран носеше буквално на гърба си тима преди да получи тежка травма и е с основен принос за двата трофея, завоювани до момента през сезона - Къмюнити Шийлд и Купата на Лигата. Той беше с основна роля във Висшата лига, както и в Лига Европа, но за съжаление на Жозе Моуриньо Ибра не е на линия за последните мачове на тима.

Нападателят ще напусне "Олд Трафорд" през лятото, като това означава, че ще остане с 28 попадения по време на кариерата си там. Но тези попадения са стрували много скъпо на "червените дяволи".

Според изчисленията на "Daily Mail", Златан е печелил средно по 143 хиляди паунда за всеки гол, който е отбелязал. Според информацията, Ман Юн разделя головите цели на Ибра на четири категории. Първите от един до пет, са оценени по 47 000 паунда. От 6-10 - по 79 000, от 11-15 - 111 000, 16-20 - 143 000, и 21-35 - 925 000.

Тази сума, която се равнява на 2.86 милиона паунда общо, е само "гарнитура" към основното възнаграждение, което Ибрахимович получава в Юнайтед - 367 хиляди паунда на седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички