Незаслужена, но победа! Ливърпул излъга Лестър, Алисон с първа грешка (ВИДЕО)


Незаслужена, но победа! Ливърпул излъга Лестър, Алисон с първа грешка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1585 0

Отборът на Ливърпул постигна много трудна победа срещу Лестър в мач от четвъртия кръг на английската Висша лига. "Червените" се наоложиха с 2:1 на "Кинг Пауър Стейдиъм" и продължават със 100%-ов актив от началото на кампанията.

Играчите на Юрген Клоп играха всичко на всичко 10 минути от срещата на високо ниво, като тогава паднаха и головете в мача. Първо Роберто Фирмино и Мохамед Салах направиха по един фрапантен пропуск преди Садио Мане да открие в 10'. Точно преди почивката се стигна и до второ попадение, когато Фирмино бе оставен непокрит при центриране от корнер и с глава удвои аванса на своя тим.

В останалата част от първото полувреме "лисиците" владееха изцяло инициативата, но не успяха да стигнат до положение, което да затрудни Алисон. През втората част силната игра от момчетата на Клод Пюел продължи и така се стигна до 63'. Върджил ван Дайк върна към Бекер, който опита да покаже техника и това му изигра лоша шега. Топката му бе открадната и се стигна до пас към свободния Рашид Гезал, който нямаше как да не се разпише в опразнената врата. До края на срещата мърсисайдци продължаваха с безбройните грешки в средата на терена, но защитата на тима се представи силно и не позволи да се стигне до изравняване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички