Невероятно е какво прави Гуардиола с играчите с килца отгоре


Невероятно е какво прави Гуардиола с играчите с килца отгоре

4018 0

Играчите на Манчестър Сити изглежда са по-приказливи от тези на Байерн или Барселона. Само няколко седмици след като Хосеп Гуардиола пое юздите в тима, играчите започнаха да издават някои от тайните му методи на работа.

Левият бек Гаел Клиши призна, че никога не се е сблъсъквал с треньор като испанеца. Той разкри, че специалистът не е позволил на футболистите с тегло над нормата, придобито след ваканцията, да тренират с тима.

Манчестър Сити развързва кесията - дава 67 милиона паунда за двама нови

"Убеден съм, че когато се върнем в Манчестър, вече всички ще имаме ясна представа за това, което правим. Работим усилено с топката на тренировките, това е съвсем различно от всички предишни опити, но е и много добре. Гуардиола обръща внимание на всеки детайл, на терена, но и извън него. Например, другите мениджъри само напомнят, че здравето е най-важно за нас, футболистите. С пеп, ако тежестта ви не отговаря на неговите стандарти, няма да тренирате с тима. За първи път доживях такова нещо с треньор", сподели Клиши.

"Имаме играчи, които все още не тренират с тима поради тази причина. Може би звучи смешно, но ние играем футбол и трябва да се придържаме към някои стандарти. Вярвайте, тези на Пеп са много високи", допълни защитникът на Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички