Нещата са сериозни! ВВС и в Бразилия са сигурни, че Коутиньо е на крачка от Барселона


Нещата са сериозни! ВВС и в Бразилия са сигурни, че Коутиньо е на крачка от Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2456 0

Ръководствот на Барселона продължава да настоява за трансфера на Филипе Коутиньо от Барселона. Днес медии в Бразилия, а също и ВВС потвърдиха, че каталунците са на крачка от привличането на бразилеца. В началото на лятото Юрген Клоп опита да предупреди Барса, че звездата на тима му не се продава. 

Нещата обаче станаха сериозни, след като в родината на полузащитника потвърдиха също, че той е все по-близко до "Камп Ноу". Новината в южноамериканската държава бе потвърдена първо от Марсело Белчер. Това е човекът, който преди повече от две седмици първи разкри, че ПСЖ е в напреднали преговори с Неймар и тогава милиони фенове на нападателя дори отправиха смъртни заплахи към него заради новината.

Казаното от Белчер се оказа истина, защо да не се доверим и на думите му за Коутиньо. Той бе гост в испанското радио "Cope" в сряда вечерта и потвърди, че Барселона продължава да настоява и е близко до привличането на звездата на мърсисайдци. Той добави още, че Клоп не иска да се разделя с играча си, но едва ли ще има силата да го стори. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички