Нелепа глупост е причината за слабата игра на Санчес срещу ПСЖ


Нелепа глупост е причината за слабата игра на Санчес срещу ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1722 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес е получил нелепа контузия в мача в Шампионска лига срещу Пари Сен Жермен. Заради травмата чилиецът рискува да пропусне и двубоя срещу Челси за ФА Къп, който е на 18 февруари. Както е известно, Санчес влезе в мача като резерва преди самия край на първото полувреме, заменяйки контузилия се в бедрото Джеси Лингард.

Малко преди да влезе на терена, нападателят се е сблъскал със страничния съдия на мача, при което е контузил краката си над колената. След инцидента бившата звезда на Арсенал е могъл да играе и го направи, но на почивката е потърсил медицинска помощ, съобщава "Daily Mail".

САНЧЕС Е КАТЕГОРИЧЕН - ИСКА ДА НАПУСНЕ ЮНАЙТЕД

Възможно е случилото се да е станало причина за незабележимата игра на чилиеца през второто полувреме. Най-високоплатеният футболист във Висшата лига не успя да се отличи с нищо и не помогна на "червените дяволи" да избегнат поражението с 0:2. Сега Санчес рискува да пропусне мача срещу Челси в понеделник. Това ще бъде много неприятно за мениджъра Оле Гунар Сослкяер, тъй като в лазарета сега са още Лингард и Антони Марсиал. След гостуването на "Стамфорд Бридж" Манчестър Юнайтед ги очаква и дерби срещу Ливърпул в първенството.

Има няколко европейски гранда, които са готови да приютят критикувания нападател. Вижте кои са те в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички