Не всички го искат начело: Бивш играч на Ливърпул е против Алонсо да замени Клоп


Не всички го искат начело: Бивш играч на Ливърпул е против Алонсо да замени Клоп
Снимка: GettyImages

9282 0

Откакто Юрген Клоп обяи, че края на езона напука Ливърпул, бивши играчи на клуба и специалисти не спират да повтарят, че най-добрият вариант за негов заместник ще бъде бившият играч на тима Шаби Алонсо.

Алонсо е под пара, но...

42-годишният испанец прави фурор с Байер Леверкузен в Германия, като отборът е непобеден от началото на езона и оглавява класирането в Бундеслигата. Има обаче и бивш играч на мърсисайдци, който не харесва идеята Алонсо да наследи Клоп.

Не го иска, защото е неопитен

Защо не го предпочита Мърфи?

"Мисля, че в един идеален свят бихте искали новият мениджър на Ливърпул да има повече опит, дори ако Алонсо в крайна сметка спечели Бундеслигата. Като всеки футболист, треньорът може да има ярка поредица от сезон или два.

Оптималният кандидат би бил успешен и опитен специалист, който може да направи това, което може Юрген Клоп. За съжаление, сега не виждам такива кандидати сред възможните треньори", заяви Мърфи, цитиран от talkSPORT.

Самият Алонсо се твърди, че не е против да преговаря с английския гранд, но няма да взема решение до края на сезона. Алан Шиърър пък не споделя мнението на Дани Мърфи. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички