Нападател на Ливърпул сменя задна ножица за три точки


Нападател на Ливърпул сменя задна ножица за три точки

1702 0

Нападателят на Ливърпул Кристиан Бентеке е готов да размени чудесния си гол със задна ножица, който отбеляза при загубата с 1:3 от Манчестър Юнайтед, за трите точки в дербито.

Белгийският национал опита да върне отбора си в мача от 5-ия кръг на Висшата лига, но секунди по-късно Антони Марсиал вкара друг изключителен гол, за да подсигури успеха на „червените дяволи“.

„Този гол беше просто инстинкт. Видях как топката идва към мен и знаех, че просто трябва да опитам“, каза таранът на „червените“.

„Имах късмет при удара и съм доволен, ала не взехме трите точки“, добави таранът на "чевените".

"За моята собствена увереност попадението беше добро, един нападател трябва да бележи. В крайна сметка обаче бих предпочел да бяхме победили. Разочарован съм. Мачът ни донесе огорчение. През първото полувреме не играхме добре, след почивката имаше леко подобрение, ала като цяло не заслужавахме победата“, каза още той.

„Трябва да показваме повече. Когато играеш за клуб като Ливърпул, трябва да се стараеш много. Това правим сега в тренировките – трудим се здраво и се опитваме да играем добре“, допълни Бентеке.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички