Нападател на Челси решава бъдещето си до дни


Нападател на Челси решава бъдещето си до дни
Снимка: Guliver/Getty Images

1032 0

Нападателят на Челси Оливие Жиру ще проведе разговори с ръководството на клуба през следващата седмица относно бъдещето му в клуба. Той получи по-дълга почивка след Световното първенство в Русия, а сега се очаква завръщането му към тренировъчната база на отбора.

Някои големи френски отбори чакат развръзката в Лондон, за да предприемат действия по привличането на футболиста. Олимпик Марсилия е основният кандидат за подписа на нападателя, като ще направи всичко възможно да го привлече в редиците си.

Жиру премина на "Стамфорд Бридж" едва през януари тази година, напускайки Арсенал, но неговата клубна принадлежност може да бъде сменена още през това лято.

Мичи Батшуай и Тами Абрахам се завърнаха в състава на "сините", след като и двамата нападатели прекараха известен период под наем през миналия сезон. Новият мениджър Маурицио Сари трябва да реши дали има нужда от услугите на опитния френски таран или ще разчита на младите си нападатели и Алваро Мората.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички