Най-накрая добри новини в Арсенал - звездно дуо преподписа договорите си


Най-накрая добри новини в Арсенал - звездно дуо преподписа договорите си

1249 0

Ръководството на Арсенал постигна две важни сделки във вторник, след двама от основните футболисти на Арсен Венгер са преподписали договорите си с клуба. За съжалание на феновете обаче, това не са Алексис Санчес и Месут Йозил, а Оливие Жиру и Франсис Коклен.

Френският нападател е удължил контракта си до 2019 година, кат това слага край на спекулациите за негово напускане. Както е известно, през този сезон той действа основно като резерва в мачовете на Арсенал - роля, която не се харесва особено на тарана. Въпреки това обаче той е решил да остане на "Емиратс" и през следващите две години и половина.

Франсис Коклен е сред най-често използваните от Венгер играчи и логично новият му договор е до лятото на 2021 година. Френският национал е със статут на титуляр, а и има качествата да играе на няколко позиции - важен фактор, предвид честите контузии в лагера на Арсенал.

За Алексис Санчес и Месут Йозил от клуба продължават да мълчат. Техните договори изтичат през лятото на 2018 година, като и двамата искат гаранции за успехи и над 200 хиляди паунда седмична заплата за всеки, за да останат в Лондон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички