Наистина ли е той? Вижте как Специалния коментира безумието на Фелайни


Наистина ли е той? Вижте как Специалния коментира безумието на Фелайни
Снимка: Getty Images/Guliver

2802 0

Жозе Моуриньо не пожела да обвини Маруан Фелайни за равенството, което Манчестър Юнайтед записа срещу Евертън като гост на "Гудисън Парк". "Червените дяволи" изиграха солиден двубой, особено в дефанзивен план, но влезлият в края на мача халф направи фаул в наказателното поле минута преди края и провали своите съотборници.

Португалецът обаче не пожела да коментира нито тази ситуация, нито спорното нарушение на Маркос Рохо през първото полувреме, при което аржентинецът трябваше да получи червен картон.

"Не мисля нищо, не видях нищо. Без коментар. Бяхме по-добрият отбор на терена и резултатът не може да промени разликата по отношение на нивото на представяне на двата тима. Фаулът на Рохо? Не видях. Без коментар", повтаряше след мача Специалния.

"Трябва да продължим да работим по същия начин. В този мач футболисти като Рохо и Джоунс се представиха невероятно, а те почти не бяха играли за клуба в последните две години. Много съм щастлив от индивидуалното представяне. Разочаровани сме от резултатите, а те са важни", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички