На Острова: Готви се нечувана оферта за Лионел Меси


На Острова: Готви се нечувана оферта за Лионел Меси
Снимка: Getty Images / Guliver

2198 0

Голямата звезда на световния футбол Лионел Меси може и да смени клубната си принадлежност, ако може да се вярва на информация, която днес излезе в английските медии.

Днес "Daily Mail" гръмна с информация, че ръководството на Манчестър Сити е било пасивно в последно време на трансферния прозорец, за да осигури 200 милиона паунда за привличането на Бълхата, за когото често се пише, че се чувства изчерпан в Барселона.

Подобно на Гуардиола, и Меси се замисля за нови предизвикателства, като именно "гражданите" ще организират офанзива, с която да си осигурят подписа на 4-кратния кавалер на "Златната топка".

В основата за 200-те милиона паунда, които отборът ще плати на Барселона, както и добрите взаимоотношения между Лео и звездата на Сити Серхио Агуеро. Както е известно, Меси е кръстник на сина на нападателя.

Подобна информация не излиза за пръв път в Англия, но действително Сити е отбор, който може да си позволи подобна покупка и е напълно възможно Меси сам да реши дали иска да смени клубната си принадлежност.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички