На Острова: Готви се изненадващ трансфер между Ливърпул и Челси


На Острова: Готви се изненадващ трансфер между Ливърпул и Челси
Снимка: Getty Images

11037 0

За изненадваща сделка по оста Челси - Ливърпул пише днес британският вестник "Daily Star", въпреки че до отварянето на зимния трансферен прозорец остават повече от шест седмици.

Изданието твърди, че полузащитникът на лондончани Мейсън Маунт не се чувства достатъчно оценен при "сините" и не е изключено да пожелае трансфер през зимните месеци, въпреки че е част от клуба от 6-годишна възраст. 

"Той се чувства разкъсан, защото обича клуба и феновете, но смята, че вече е дошло време да напусне, за да възроди кариерата си. Къде по-добре би го направил от Ливърпул", споделил неназован източник пред "Daily Star".

През месец септември Маунт стартира преговори с Челси за нов договор, но до този момент двете страни не са постигнали съгласие. През този сезон 22-годишният футболист има 9 мача във Висшата лига и в тях се е отчел с 3 гола и 2 асистенции. През уикенда тимът на Томас Тухел се саморазправи с Лестър и го победи с 3:0, а едно от попаденията бе много красиво и предизвика интересна реакция у мениджъра!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички