На Абрамович не му пука за трофея - Конте е аут от Челси


На Абрамович не му пука за трофея - Конте е аут от Челси
Снимка: Guliver/GettyImages

3288 0

Собственикът на Челси Роман Абрамович е категоричен в решението си да се отърве от мениджъра на тима Антонио Конте. Според английския вестник "Express", руският милиардер не се интересува от спечеления през уикенда ФА къп, както и от парите, които трябва да плати на италианския специалист за преждевременното му уволнение.

Договорът на бившия треньор на Ювентус е за 3 години, като му се дължи неустойка в размер на 9.6 милиона евро, ако бъде прекратен преждевременно. Абрамович вече е взел решението да го уволни, а срещата на ръководството с треньора трябва да е в следващите 48 часа.

Засега обаче няма яснота кой ще е следващият треньор на "сините". Фаворит беше Луис Енрике, но по последни данни ръководството на тима не се е разбрало с испанеца заради неговата "арогантност". Очаква се Челси да направи опит да привлече Маурисио Сари (треньор на Наполи) или Леонардо Жардим (треньор на Монако).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички