"Мръсникът" Ерера е предизвикал скандала между Англия и Испания (СНИМКИ)


"Мръсникът" Ерера е предизвикал скандала между Англия и Испания (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

1699 0

Скандали белязаха снощния сблъсък между Англия и Испания. Мачът приключи при резултат 2:2, а след него Ерик Дайър обвини Андер Ерера в мръсна игра твърдейки, че съперникът му го е ударил нарочно с лакът в лицето.

Още по скандалното в случая е, че според Дайър това се е случило без испанският халф дори да е близо до спечелване на топката.

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед направи своя международен дебют през второто полувреме, но той ще се запомни най-вече със скандала между него и Ерера.

„Не ми пука, дали някой ме рита или е груб с мен по време на игра. В този случай обаче бях подал и много след това той ме удари с лакът в лицето и просто не мога да си обясня защо. Това е нещо мръсно и ненужно” заяви Дайър, пред "Гардиан".

„Той отрече да е правил това, но за мен всичко е ясно и на повторенията се вижда за какво става въпрос. Да, това е футбол, но от такива неща просто няма нужда.

Те не са приятни и точно затова се ядосах” добави играчът, който ,размаха предупредително пръст на Ерера.

„Няма за какво да му се извинявам, тъй като ще го видя скоро отново”. Лондонският Тотнъм гостува на Манчестър Юнайтед на 11 декември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички