Моуриньо: Знам кой ще пази във финала на Лига Европа


Моуриньо: Знам кой ще пази във финала на Лига Европа
Снимка: Guliver/GettyImages

1567 0

В последните седмици се разрази сериозен спор кой трябва да е на вратата на Манчестър Юнайтед, ако "червените дяволи" се класират за финал в Лига Европа. Английският гранд в крайна сметка стигна до последната среща в турнира и въпросът достигна връхната си точка - Серхио Ромеро или Давид Де Хеа.

Испанецът е един от най-добрите вратари на планетата и в последните 3 години неизменно е играч №1 на Манчестър Юнайтед. В същото време обаче Ромеро, който първоначално беше привлечен за заместник на испанеца, е първи избор на Жозе Моуриньо в турнира. И това няма да се промени.

Португалският мениджър разкри, че ако аржентинецът няма проблеми, ще пази срещу Аякс във финала. Той също така сподели, че двамата са страхотни приятели и няма напрежение между вратарите, независимо кой пази в различните турнири.

"Това са двама фантастични вратари. Никога не съм виждал двама вратари, които да са такива приятели. Това е пост, който предполага съперничество. Говорим за националния страж на Аржентина и този на Испания. Те обаче са приятели и винаги се подкрепят. Мисля, че е честно Серхио да играе във финала и Давид приема това. Още повече, че Де Хеа има вече три мача в Лига Европа и ако спечелим трофея, той също ще има отличие. Ако всичко е наред и нямаме други проблеми, Серхио ще пази на финала", заяви Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички