Моуриньо: Загубата от Челси преобърна целия ни сезон


Моуриньо: Загубата от Челси преобърна целия ни сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

1448 0

Отборът на Манчестър Юнайтед се завръща в английската Висша лига утре в отложен мач срещу Саутхямптън.

Мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо разкри след загубата от Тотнъм през уикенда, че тимът му не се интересува от оставащите мачове в Премиършип и се е съсредоточил върху финала в Лига Европа с Аякс на 24 май.

Именно финала в Стокхолм в края на месеца ще реши дали Юнайтед ще играе в Шампионска лига догодина. Преди утрешния мач пък Специалния разкри, че Дейли Блинд и Пол Погба ще получат почивка.

Освен това, португалецът използва пресконференцията, за да напомни за загубата с 1:0 от Челси за ФА Къп, когато Андер Ерера бе изгонен в 30', а Нголо Канте отбеляза единственото попадение.

"Повтарям пак - благодаря на Майкъл Оливър. Благодарение на него отпаднахме преди 1/2-финалите, а ако се бяхме класирали, това щеше да е ужасно.

Никога не съм имал толкова проблеми с контузени играчи. И то тежки контузии. Ако е разтежение, добре, две седмици и играчът се връща. Но сега следват операции след операции и то след всеки мач, който играем. Така, че по-добре, че не се класирахме за 1/2-финалите, не се знае кой щеше да се контузи тогава", сподели Моу.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички