Моуриньо забива Погба на пейката, Манчестър Юнайтед отказва да го продаде


Моуриньо забива Погба на пейката, Манчестър Юнайтед отказва да го продаде
Снимка: Getty Images/Guliver

1890 0

Отново настъпиха тежки дни за Пол Погба в Манчестър Юнайтед. През миналия сезон французинът имаше проблеми с мениджъра Жозе Моуриньо и прекара не малка част от кампанията на пейката.

През този сезон световният шампион от лятото стартира като титуляр, като дори в някои от мачовете на "червените дяволи" бе с капитанската лента. Последва обаче поредната порция дрязги  между него и Специалния и това отново афектира върху титулярното място на играча. В последните две срещи той бе на пейката за Юнайтед. Очаква се Погба да играе в мача с Валенсия от Шампионска лига, като англичаните вече си уредиха участие в 1/8-финалите. През уикенда пък 20-кратните шампиони на Англия гостуват на най-големия си съперник Ливърпул, но на Острова са сигурни, че тогава Погба ще се върне на пейката.

Освен че в скоро време едва ли ще получи титулярно място от Моуриньо, Пол Погба е трябвало да преглътне още една неприятна новина. Ръководството на тима е обявило, че няма никакво намерение да продава играча, като той ще остане на "Олд Трафорд" поне до края на сезона, пише "Daily Mail".

ГЕОРГИ КАБАКОВ ЩЕ СВИРИ МАЧА МЕЖДУ ВАЛЕНСИЯ И МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички