Моуриньо: Юнайтед все още не може да се нарече отбор


Моуриньо: Юнайтед все още не може да се нарече отбор
Снимка: Guliver/Getty Images

1537 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призна, че неговият състав "все още не може да се нарече отбор". Това изявление бе направено минути след като "червените дяволи" завършиха 0:0 в приятелска среща с отбора от "Мейджър Лийг Сокър" Сан Хосе.

Няколко титулярни играчи отсъстваха от състава на "специалния" след изморителния Мондиал 2018, приключил само преди седмица. Маркъс Рашфорд, Пол Погба и Ромелу Лукаку са част от футболистите, които не бяха на разположение за португалския специалист, което даде възможност за изява на играчи като Алексис Санчез и Антъни Марсиал.

Мениджърът на "червените" заяви, че не е разочарован от равенството, като уточни, че двубоят е бил просто тренировка преди началото на сезона.

"Ние не сме отбор. Ние сме група играчи от различни отбори", коментира Моу. "Някои са от първия отбор, други - от отбора до 23-годишни. Има футболисти, които се връщат от наем и такива, които тепърва ще преминават в други отбори. Сред играчите има младежи, които са под 18 години", допълни португалецът.

Наставникът на "червените" коментира ситуацията и с Алексис Санчез, като е останал обнадежден от представянето на чилийския национал.

"Това е първия път, в който Алексис играе след няколко индивидуални тренировъчни сесии. Той се нуждаеше от този мач, което е много важно за него", завърши Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички