Моуриньо свика среща и съсипа Погба пред целия отбор на Юнайтед


Моуриньо свика среща и съсипа Погба пред целия отбор на Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

3301 0

Изразените наскоро критики от Пол Погба към Жозе Моуриньо за липсата на атакуващ футбол от страна на Манчестър Юнайтед не бяха приети радушно от Специалния. Нещо повече - португалецът е измислил перфектното "наказание" за световния шампион с Франция, което може и да означава началото на края на един от двамата на "Олд Трафорд".

Според информация на английската версия на ESPN, бившият треньор на Реал Мадрид е провел среща с целия отбор на Манчестър Юнайтед и е заявил в прав текст, че Пол Погба никога повече няма да носи капитанската лента на отбора, поне докато самият Моуриньо е на "Олд Трафорд". Това е станало пред всички играчи от първия отбор, а последвалото тренировъчно занимание е преминало в тягостна обстановка, пишат други източници с информация от тренировъчната база на "червените дяволи".

През този сезон Погба на 3 пъти беше избиран за капитан на английския гранд, заради отсъствието на Антонио Валенсия. Отсега нататък обаче френският ас няма да бъде избиран за лидер на своите съотборници.

Наказанието от страна на Моуриньо идва след коментарите на Погба, че няма обяснение защо отборът играе толкова дефанзивно и защо не играе силно в атака срещу далеч по-непретенциозни съперници. Самият Моу не коментира тези думи на френския ас, но вече е ясно какво е мнението на португалеца.

Това е поредният епизод от драмата между двамата през последните няколко месеца, като Погба дори се опитваше да си уреди транфер извън Юнайтед. Причината е единствено в мениджъра и, ако в Манчестър задържат Специалния и след този сезон, е твърде вероятно най-скъпата покупка в историята на "червените дяволи" да заиграе извън "Олд Трафорд". Междувременно Погба получи нова порция критики, и то от огромна легенда (вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички