Моуриньо си набеляза трансферна цел за зимата


Моуриньо си набеляза трансферна цел за зимата
Снимка: Guliver/GettyImages

3010 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо вече е набелязал трансферна цел за зимния трансферен прозорец. Португалецът иска да привлече халфа на Лестър Дани Дринкуотър.

От Юнайтед са готови да платят 30 млн. паунда за привличането на английският футболист, твърди Sun. През лятото "червените дяволи" похарчиха 150 млн. паунда за трансферите на Пол Погба, Ерик Бейли и Хенрих Мхитарян.

Почва се - съблекалнята на Юнайтед се обръща срещу Специалния

Моуриньо смята, че Дринкуотър ще пасне идеално в неговия състав, тъй като ще освобождава повече пространства за Пол Погба. Французинът все още не може да покаже потенциала си на "Олд Трафорд" и голяма част от футболните специалисти го набедиха за трансферно разочарование.

Привличането на Дринкуотър няма да е никак лесно, тъй като той подписа това лято нов договор с "лисиците" до 2021г. До 2012 година той беше собственост на Манчестър Юнайтед, но не изигра нито един мач за тима и беше даван под наем на други отбори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички