Моуриньо се размрънка: Да отнемат точки на Сити!


Моуриньо се размрънка: Да отнемат точки на Сити!
Снимка: Getty Images/Guliver

1491 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо продължи с неспирните си оплаквания в последните седмици, след като обяви, че на отбора на Манчестър Сити е трябвало да бъдат отнети точки, заради нарушението на правилата на Финансовия феърплей.

В началото на годината португалецът обяви, че съдиите във Висшата лига провеждат кампания срещу тима му, а след това обвини в същото и медиите. Мрънкането на Моуриньо продължи и на пресконференцията преди двубоя с Астън Вила днес.

"Харесва ми предизвикателството на Висшата лига, но не е хубаво, когато отборите не спазват едни и същи правила. Не мисля, че отбор може да бъде шампион, след като не спазва Финансовия феърплей, а това вече се случи. Наказанието за такова нарушение трябва да бъде отнемане на точки", обяви Специалния.

През миналия май Манчестър Сити бяха глобени с 49 милиона паунда от УЕФА, заради неспазване на Финансовия феърплей. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички