Моуриньо проговори за Погба (ВИДЕО)


Моуриньо проговори за Погба (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1648 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде първата си пресконференция на китайска земя по време на азиатското предсезонно турне на "червените дяволи". Естествено, най-вълнуващата за журналистите тема бе евентуалният мегатрансфер на Пол Погба, който се очаква да пристигне на "Олд Трафорд" за над 100 милиона евро.

ФРИЗЬОРЪТ НА ПОГБА ГО РАЗКРИ КЪДЕ ЩЕ ИГРАЕ

"Не мога да потвърдя, че ще го вземем, но няма и да го отричам. Спокойни сме", коментира дипломатично Моуриньо, след което засипа с похвали директора Ед Уудуърд за добре свършената работа дотук на трансферния пазар.

И трите желания на Моуриньо бяха изпълнение досега - Златан Ибрахимович, Ерик Байе и Хенрих Михтарян.

"Решението ми да оставя Златан извън групата на турнето в Китай е базирана на факта, че неговото тяло е различно, както и съзнанието му, както и личността му. Не може да третирам всеки играч по един и същи начин, всеки е различен", заяви Моуриньо по темата защо Ибрахимович не е с отбора в Китай.

Специалния заяви също, че условията в Китай не са оптимални и че в други части на света Юнайтед е щял да се готви по-добре, но клубът е пристигнал точно в тази държава, заради феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички