Моуриньо предупреди един от играчите си: Ако не „захапеш“, друг идва на мястото ти


Моуриньо предупреди един от играчите си: Ако не „захапеш“, друг идва на мястото ти

2160 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отправи   предупреждение към своя нападател Антони Марсиал като заяви, че не трябва да прпилява шансовете, които получава.

"Първо и преди всичко, отборът на Юнайтед сега е много по-различно. Може би начинът, по който тимът играеше през миналата година, пасваше повече на Антони“, коментира Моуриньо.

Според Специалния Марсиал се е чувствал по-комфортно към друг тип игра и сега е трудно да се приспособи към новия стил.

"Марсиал може би се чувстваше по-комфортно при този тип игра, при онази интензивност, от процента владеене на топката и начинът, по който тя се движеше. Може би сега му трябва повече време, но в нашия отбор, особено на тези позиции, имаме Мхитарян, Лингард, Мемфис Депай, Хуан Мата и Маркъс Рашфорд. Това са може би позициите, на които имаме много повече опции. Получаваш шанс, получаваш втори, трети – ако не „захапеш“, то тогава друг идва на мястото си.“

"Играчите трябва да заслужат титулярното място. Те са приятели, колеги, които работят заедно всеки ден, но в крайна сметка се конкурират помежду си, за да играят. Антони игра срещу Арсенал. Четвъртък (мачът с Фейенорд) беше денят, в който да дам шанс на Мхитарян да бъде титуляр“, завърши Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички