Моуриньо постави под напрежение Юнайтед, преговаря с друг гигант


Моуриньо постави под напрежение Юнайтед, преговаря с друг гигант
Снимка: Getty Images/Guliver

1405 0

Португалският специалист Жозе Моуриньо постави под напрежение ръководството на Манчестър Юнайтед, информира неделното издание на "Times". Според реномирания ежедневник, Специалния е получил конкретна оферта от Флорентино Перес и Реал Мадрид.

Президентът на "белия балет" е отправил предложение на Моу да поеме клуба още на момента, като е готов да уволни Рафаел Бенитес в момента, в който Жозе каже "да", независимо че част от играчите в отбора са против подобен ход.

Самият Моуриньо е заливан от оферти в момента, като ще ги използва, за да си уреди мениджърския пост на "Олд Трафорд". Желанието му да води Манчестър Юнайтед е голямо, но ръководството на тима е поставило много условия това да се случи, а и Ед Уудуърд е заявил на Специалния да занижи финансовите си претенции към клуба.

Поредният слаб резултат на "червените дяволи" (загуба с 0:2 от Стоук) и офертите към Моуриньо обаче могат да принудят ръководството да действа по-бързо и да си осигури услугите на популярния португалец.

Както е известно, само преди няколко дни Моуриньо беше уволнен от Челси заради серия от слаби резултати, които пратиха тима в близост до зоната на изпадащите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички