Моуриньо пак култов: Някакви футболни Айнщайни само ме плюят


Моуриньо пак култов: Някакви футболни Айнщайни само ме плюят
Снимка: Guliver/GettyImages

1698 0

"Някои футболни Айнщайни се опитаха да изтрият 16 години от моята кариера и цялата славна история на Манчестър Юнайтед, заради една лоша седмица“, обяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо след успеха над Нотрхамптън с 3:1 миналата вечер.

ЧУДО: СПЕЦИАЛНИЯ ОТКАЗА ДА ГОВОРИ ЗА СЪДИИТЕ

Португалецът бе подложен на сериозни критики, след като "червените дяволи" записаха 3 поредни загуби в рамките на една седмица, но вчера тимът успя да се върна на победния път с успеха за Купата на лигата.

"Някои футболни Айнщайни се опитаха да изтрият 16 години от моята кариера и цялата славна история на Манчестър Юнайтед, заради една лоша седмица. Това е съвременният футбол, той е пълен с Айнщайни.

Разбирам ясно разочарованието на феновете от последната седмица, но сега се завръщаме на "Олд Трафорд“ и съм сигурен, че те ще бъдат зад отбора, както винаги са“, коментира Моуриньо.

За Юнайтед предстои домакинство на Лестър Сити за Висшата лига, като двубоят ще се играе в събота от 14:30 часа българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички