Моуриньо обясни защо извади Погба от състава


Моуриньо обясни защо извади Погба от състава
Снимка: Getty Images/Guliver

1187 0

Да оставяш водещи футболисти извън групата не е лесно, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо, след като неговият тим отнесе с 4:1 Уест Хам в четвъртфинален мач на турнира за Купата на лигата на Англия. В състава на "червените дяволи" се появиха като титуляри резервите Антони Марсиал и Хенрих Мхитарян, а Бастиан Швайнщайгер се включи от пейката в края на мача.

"Не беше лесно да оставя Мемфис Депай и Ашли Йънг извън групата за мача. Не беше лесно и миналата седмица, когато не включих Марсиал. През следващата седмица пък трябва да бъде друг. Имаме много футболисти за крилата и това е хубаво за мен, но лошо за тях. Просто няма как да пусна всички в игра по едно и също време", каза мениджърът на "червените дяволи" след победата срещу "чуковете" от Лондон.

Халфът Мхитарян, който има само десет срещи през този сезон, изигра перфектен мач и дори направи красива асистенция с пета за първия гол, дело на Златна Ибрахимович, посочва БТА. "Знаем защо взехме Мхитарян и чакахме той да свикне с отбора. Мисля, че това вече се случва", добави Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички