Моуриньо: Невъзможно е да играем по-добре


Моуриньо: Невъзможно е да играем по-добре

2743 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че е останал доволен след победата над Саутхемптън и няма какво повече да желае от играчите си.

"Контролирахме мача през цялото време и резултатът можеше да бъде дори и по-голям. Невъзможно е да се движим по-бързо, да играем по-добре и да се защитаваме по-добре. Няма как да искам повече от играчите", заяви португалецът.

"Няма как да сме като Юнайтед от 70-те, 80-те, 90-те или началото на 2000-те, защото футболът постоянно се променя. Има постоянна еволюция и ние също трябва да се развиваме. В същото време обаче ние включихме и някои елементи от традициите на Юнайтед. Според мен първият гол бе точен пример за това", заяви Моуриньо.

Шоуто на Златан впечатли "Олд Трафорд" (ВИДЕО)

Специалния не пропусна и този път да похвали Златан Ибрахимович, който отбеляза и двата гола в срещата. "Той е силен във въздуха, но също така е силен и с топка в крака. Умее да задържа топката по-добре от всеки и се движи идеално. Много съм доволен от представянето му, но това важи и за всички останали в отбора".

Относно дебюта на Пол Погба, Моуриньо сподели, че в бъдеще французинът ще играе дори още по-офанзивно, но работата, която е свършил в първия си двубой също е невероятна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички