Моуриньо не се признава за победен: Видях само два гола и резултатът е 1:1


Моуриньо не се признава за победен: Видях само два гола и резултатът е 1:1
Снимка: Getty Images/Guliver

1048 0

Жозе Моуриньо отказва да приеме, че серията без загуба на Манчестър Юнайтед е приключила, въпреки че Хъл Сити надви с 2:1 "червените дяволи" в реванша от полуфиналите в турнира за Купата на Лигата.

С общ резултат 3:2 Юнайтед се класира на финала и поражението не се оказа фатално, но все пак прекрати поредицата от 17 мача без загуба във всички състезания.

Независимо че Моуриньо не назова точно причината за мнението си, очевидно визираше дузпата, с която Том Хъдълстон даде аванс на "тигрите" в 35-ата минута. Наистина положението изглеждаше много спорно, а 11-метровият наказателен удар бе отсъден от съдията Джон Мос за предполагаемо нарушение на Маркос Рохо.

"Според мен 18 мача без загуба е невероятно постижение. Аз видях само два гола и резултатът за мен е 1:1. Все още сме непобедени. Не видях първия гол на Хъл.

Не искам да коментирам дузпата, държах се добре край резервната скамейка. Важното е, че сме на финал, защото всички мачове са важни за нас. А "Уембли" си е "Уембли", всеки играч ще помни момента, в който е играл на този толкова специален стадион", каза Моуриньо.

Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу Саутхемптън на финала в турнира на 26 февруари 2017 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички