Моуриньо не очаква нищо особено от дебюта на Погба


Моуриньо не очаква нищо особено от дебюта на Погба
Снимка: Getty Images

2428 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не очаква чудеса от най-скъпия футболист в историята Пол Погба в повторния му дебют с екипа на "червените дяволи".

Това заяви Специалния преди двубоя от втория кръг на английската Висша лига на Юнайтед срещу Саутхемптън. Погба бе наказан и пропусна победата с 3:1 над Борнемут на старта на новия сезон в Премиърлийг.

"Не очаквам страхотно представяне от Погба в първия мач, защото той има нужда от още време, за да свикне с начина на игра на отбора и с това, което искаме от него на терена. Едва ли е готов да играе 90 минути, но е готов да започне.

Той тренира вече десетина дни, като не му е нужно време за адаптация, защото той е момче от клуба, познава всички и му е лесно в това отношение", коментира Моуриньо.

Срещата със Саутхемптън е първата домакинска за сезона на "Олд Трафорд", а Юнайтед в последните три години печели средно по 2.02 точки на мач у дома. За сравнение, в последните три сезона на сър Алекс Фъргюсън активът е бил 2.69 точки средно на домакинство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички