Моуриньо купува най-малко трима нови през лятото


Моуриньо купува най-малко трима нови през лятото
Снимка: Getty Images/Gulliver

2422 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо иска да привлече три или четири нови попълнения през летния трансферен прозорец.

Според BBC, португалецът иска да подсили нападението и защитата на "червените дяволи", които ще играят в Шампионска лига през следващия сезон, след като през този спечелиха трофея в Лига Европа. 

Както вече неведнъж е споменавано, основната цел на Моу е Антоан Гризман от Атлетико Мадрид. Очаква се „червените дяволи” да активират клаузата за откупуване на френския национал с „дюшекчиите”, възлизаща на 100 млн. евро. Ако до трансфер обаче не се стигне, то алтернативен вариант е Андреа Белоти от Торино.

Набелязан е и защитникът Майкъл Кийн, продаден на Бърнли точно от Манчестър Юнайтед срещу 2 млн. паунда по времето на Луис ван Гаал. Сега 24-годишният защитник струва 10 пъти повече, след като вече дебютира за английския национален отбор, но в контракта за продажбата му има клауза, според която Манчестър Юнайтед може да си го върне срещу 25% по-малка сума от исканите в момента 24 млн. паунда.

Mirror добавя към списъка и Ерик Дайър от Тотнъм, Ромелу Лукаку от Евертън и Тиемуе Бакайоко от Монако. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички