Моуриньо даде за пример двама от своите футболисти


Моуриньо даде за пример двама от своите футболисти
Снимка: Guliver/GettyImages

1872 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, че за тимът в момента най-важни са точките, а не самото представяне на терена. "Червените дяволи" в момента се намират на осма позиция във временното класиране на Висшата лига след четири поредни мача без победа в първенството.

Юнайтед вече е на 18 точки от лидера и градски съперник Манчестър Сити. Моуриньо използва пресконференцията преди двубоя, за да даде за пример двама от своите играчи. "Имаме специални играчи със специални характеристики. Ще ви дам няколко примера – Андер Ерера, Маркъс Рашфорд – това са играчи, които в труден момент изпъкват със своята интензивност, желание, страст и жертвоготовност за отбора. Искам обаче целият отбор да показва тази психологическа устойчивост. Имаме само два дена до срещата с Фулъм, знам, че няма да бъде лесно", добави той. 

"Въпреки това, нямаме извинения. Седнах пред вас преди няколко седмици, говорейки за декемврийския период, в който не трябва да губим, и ние го правим – но имаме само един успех над Йънг Бойс и три равенства, което не е достатъчно. Нуждаем се от точки", завърши португалският специалист. Юнайтед приема на "Олд Трафорд" Фулъм в събота следобед. 

В свое друго изказване Моуриньо пък показа за пореден път завидно самочувствие, заявявайки, че по всяко време може да се завърне в Реал Мадрид. Ето какво сподели португалецът

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички